Під час виконання бойового завдання на Донеччині 50-річний мешканець м.Ізяслав, навідник десантно-штурмового відділення Владіміров Володимир Володимирович отримав важкі поранення. Воїн наполегливо, разом з медиками, боровся за своє життя. Та на жаль, дива не сталось…

«Ні з чим не зрівняти горе, смуток і біль від втрати найріднішої людини, які лягли на плечі рідних… У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе родини, схиляємо голови у глибокій скорботі» – йдеться у повідомленні Ізяславської громади.

08 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запоріжжі загинув мешканець села Лисогірка Сташук Степан Миколайович, 1978 року народження.

Довгий час Степан вважався «зниклий безвісти». Слова розпачу і, водночас – надії. Однак, погасла іскорка надії.

«У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі захисника. Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, знайомим, побратимам загиблого. Вічна пам’ять і слава нашому Захиснику, низький уклін за захист України та всіх нас!» – йдеться у повідомленні Теофіпольської громади.

09 жовтня  2024 року загинув  і «на щиті» повертається додому в село Ленківці солдат Миклащук Денис Вікторович, водій  взводу роботизованих платформ роти вогневої підтримки військової частини А4010, повідомили у Ленковецькій ОТГ.

Герой загинув під час виконання бойового завдання  в районі населеного пункту Ступочки Краматорського району Донецької області.

Джерело: ngp-ua.info