Увечері, 11 жовтня, представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) спільно із працівниками поліції провели посилені рейди у ресторанах, піцеріях, клубах та пабах Хмельницького. Такі перевірки продовжились і сьогодні — в супермаркетах та торгових центрах, інших місцях масового скупчення.

Відповідні фото й відео публікують користувачі соцмереж.

Повідомляється, що напередодні ввечері у Хмельницькому представники ТЦК навідались до закладів, які, ймовірно, працюють і під час комендантської години. Крім рейдів по таких барах, як “ПаПаПаб”, “Тарантино”, “Кран”, провели перевірки у ресторанах “Чарлі”, “Південна брама”, “Ресторація Шпігеля”, “Sobkoff”, “Сад на Європейській”, “Цукерня” та інших. Побували і в спорткомплексах та фітнесцентрах.

Сьогодні, 12 жовтня, такі перевірки тривають в багатьох торгово-розважальних центрах і гіпермаркетах у Хмельницькому (“Оазис”, “Епіцентр”, “EL”, “АТБ” тощо), а також на вулицях у різних мікрорайонах міста.

Зауважимо, що днями у Хмельницькій ОВА відбулась нарада за участі силовиків і представників ТЦК, на якій обговорили питання посилення розшуку військовозобов’язаних, що ухиляються від мобілізації. 

Додамо, що про такі ж рейди повідомляють користувачі соцмереж і в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших містах.

(Фото зі соцмереж)



Джерело: xm-inside.com