Згідно з порядком заміщення обов’язки керівника Хмельницької обласної прокуратури тимчасово виконуватиме перший заступник Юрій Висоцький.

Кадрові зміни зумовлені звільненням з адміністративної посади керівника Хмельницької обласної прокуратури Олексія Олійника за власним бажанням, інформує Суспільне.

Згідно з декларацією за 2023 рік, Юрій Висоцький отримав 251 тисячу 160 гривень пенсії. Крім того, сума заробітної плати, отримана за основним місцем роботи, становила 1 мільйон 534 тисячі 663 гривні. У декларації також вказана заробітна плата за основним місцем роботи, Хмельницька обласна фітосанітарна лабораторія, дружини Тетяни Висоцької — 314 тисяч 246 гривень.

Серед об’єктів нерухомості у власності сім’ї Висоцьких є, зокрема, дві квартири, три земельні ділянки, легковий автомобіль “Volkswagen Passat” 2017 року.

На сайті Хмельницької обласної прокуратури зазначено, Юрій Висоцький народився 9 листопада 1979 року у селі Сьомаки, що на Хмельниччині. Навчався у Хмельницькому інституті регіонального управління та права (ред. зараз — Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова) і Національній академії прокуратури України.

Юрій Висоцький працює в органах прокуратури на різних посадах з 2001 року. 17 жовтня 2023 року його призначили на посаду першого заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури. Він нагороджений нагрудними знаками “Почесний працівник прокуратури України” і “За сумлінну службу в органах прокуратури”.

Джерело: ngp-ua.info