П’ятнадцятирічного студента Хмельницького ВПУ №11 Дениса, який постраждав внаслідок побиття у гуртожитку, провідав начальник обласної військової адміністрації Сергій Тюрін та вручив йому втішний подарунок.

Про це посадовець повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. За словами Тюріна, Денис почувається значно краще — його перевели з відділення інтенсивної терапії до хірургічного.

Позитивний настрій хлопця вражає, і я впевнений, що він швидко одужає та повернеться до своїх улюблених занять. Денис цікавиться автомобілями та їх ремонтом — справжній майбутній механік”, – написав очільник ОВА.

А щоби підліткові було легше проводити час на лікуванні, посадовець подарував йому планшет, придбаний у співпраці з благодійною організацією “Захисти Хмельниччину”.

Найголовніше в житті — що добро завжди перемагає зло. Вірю, що незабаром все буде добре, а наш юний друг зможе щасливо будувати своє майбутнє”, – зазначив Тюрін.

Каже, побажав Денису швидкого одужання та повернення до навчання, а також подякував всім лікарям, які долучилися до порятунку хлопця.

Наразі, додав, тривають ретельні перевірки щодо цього інциденту, аби подібні ситуації не повторювалися.

Історію та імовірні причини побиття 15-річного хлопця 17-річним в гуртожитку навчального закладу ХМ-ІНСАЙД писав у таких матеріалах:

Бійка в гуртожитку у Хмельницькому: 15-річний студент опинився в реанімації

Справа побиття підлітка у Хмельницькому: потерпілий — в реанімації, підозрюваному дадуть довчитись

Нові деталі справи побиття студента в гуртожитку Хмельницького розкрили у прокуратурі

(Фото: Фейсбук С.Тюріна)



Джерело: xm-inside.com