За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Працівники ДСНС гасять пожежу в екосистемі, травень 2024. ДСНС у Хмельницькій області

22 травня на території Хмельницької області сталося вісім пожеж. Горіли житловий будинок, господарчі споруди та екосистема. Нещасних випадків під час пожеж не було.

Про це Суспільне Хмельницький розповів начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи ГУ ДСНС у Хмельницькій області Віталій Гричанюк.

За його словами, у селі Судилків шепетівські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку. Вогнем знищено покриття та перекриття. Ймовірна причина пожежі — потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Рятувальник гасить пожежу у житловому будинку, травень 2024. ДСНС у Хмельницькій області

"З різних причин у селі Чорниводи Хмельницького району, на вулиці Привокзальна в місті Славута та на вулиці Заводська в селищі Закупне горіли господарчі споруди. Окрім того, на вулиці Івана Мазепи в місті Кам’янець-Подільський — об'єкт, що не експлуатується".

Також, додав Віталій Гричанюк, тричі горіло на відкритій території – поза межами селища Чемерівці, села Полянь Шепетівського району та села Скаржинці Хмельницького району. Ймовірна причина цих пожеж — потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Нещасних випадків на пожежах не було.

Джерело