В АТ «Хмельницькобленерго» представили нового в.о. генерального директора. Ним став Олексій Філіпчук. До призначення він обіймав посаду технічного директора цього товариства.

За інформацією пресслужби обленерго, рішення було ухвалене на засіданні Наглядової ради АТ «Хмельницькобленерго» напередодні, 5 червня. Нового очільника представив колективу в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк.

«Олексій Філіпчук є висококваліфікованим менеджером. Він глибоко розуміє виробничі процеси ОСР та напрямки розвитку Товариства, пройшов трудовий шлях від електромонтера до технічного директора, плідно працюючи та досягаючи встановлених цілей. Впевнений, що під керівництвом Олексія Сергійовича Товариство продовжить стрімкий розвиток та збереже свій потенціал з урахуванням військових викликів», – сказав виконуючий обов’язки гендиректора.

Уже екскерівникові Олегові Козачуку голова Наглядової ради Ганна Матис подякувала за “величезну роль в розвитку” обленерго та енергетичної галузі:

Саме завдяки вашій професійності, стратегічному мисленню, вмінню управляти та занурюватися у глибини технологічних процесів – колектив товариства з сумом відпускає вас, Олеже Івановичу”, – сказала вона.

На фото пресслужби Хмельницькобленерго Олексій Філіпчук – крайній праворуч

Нагадаємо, нещодавно змінились керівники у Хмельницької обласної служби зайнятості, Хмельницького апеляційного суду та Хмельницької митниці.



Джерело: xm-inside.com