Бійці 86-го окремого батальйону територіальної оборони Збройних сил України брали участь у боях за звільнення Донбасу, Харківщини та Херсонщини. Наразі після отримання поранень військові проходять лікування і реабілітацію у закладах охорони здоров’я області.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася з військовослужбовцями і подякувала бійцям за службу і вірність державі.

За сумлінне виконання військового обовʼязку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення перемоги вручила тероборонівцям грамоти та відзнаки Хмельницької обласної ради «За державницьку позицію».

«Захоплююся вашою самовідданістю, патріотизмом, мужністю, які ви проявили у боях під час захисту нашої держави. Бажаю вам Божого благословення та опіки», – сказала посадовиця.

У свою чергу, бійці 86-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ подякували за нагороди та подарували Віолеті Лабазюк прапор з підписами побратимів і шеврон з символікою підрозділу.



Джерело: xm-inside.com