Багатодітні матері Шепетівської територіальної громади отримали посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня». Їх вручили трьом жінкам.

У Шепетівській районній військовій адміністрації повідомили, що відзнаки вручив напередодні, 18 червня, начальник РВА Олексій Глушаков.

Зазначимо, “Мати-героїня” — держнагорода України і почесне звання, що надається Президентом жінкам, які народили і виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених, з врахуванням вагомого особистого внеску у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку творчих здібностей дітей, формування високих духовних і моральних якостей.

Згідно з указом Президента «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку», присвоєне почесне звання:

  • Марії Васильченко;
  • Валентині Лаврук;
  • Оксані Щур.

“Велика шана жінкам за їх материнський подвиг та невтомну працю, за те, що вони подарували своїм дітям життя, навчили любити, творити добро. Побільше хороших світлих днів у житті, миру, міцного здоров’я, довголіття, благополуччя дітям та сім’ям”, – наголосив посадовець.

Нагадаємо, нещодавно державні нагороди “Мати-героїня” 14 жінкам Хмельницького району.



Джерело: xm-inside.com