Сьогодні, 19 червня, мало відбутися чергове засідання сесії Хмельницької обласної ради. Однак, воно не розпочалось о запланованій 10 годині.

Більшість питань, анонсованих у порядку денному, стосувалась діяльності комунальних закладів, зокрема, утворення у них наглядових рад.

Втім, на визначений час засідання так і не розпочалось. Кореспондентка ХМ-ІНСАЙД намагалась отримати коментар із цього приводу у керівництва обласної ради. Але не вдалось, оскільки з’явилась інформація про те, що приміщення облради та обладміністрації заміноване, вкотре. Тож усіх присутніх попросили покинути будівлю.

Окемі депутати в кулуарах припустили, що сесія не відбулась у з’язку із відсутністю кворуму.

Речниця Хмельницького районного управління поліції Віра Мазур підтвердила виданню про те, що до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування в центрі однієї із держустанов.

“Наразі всі відповідні служби перевіряють інформацію про ймовірне замінування однієї із державних установ”, – сказала вона.

Деталі — згодом.

ДОПОВНЕНО (12:45)

Згодом на офіційному сайті облради розмістили таку інформацію:

“У зв’язку з надходженням повідомлення про замінування приміщень Хмельницької обласної ради пленарне засідання чергової 20 сесії обласної ради перенесено. Про дату проведення пленарного засідання буде повідомлено додатково”.



Джерело: xm-inside.com