Шість пожеж ліквідували вогнеборці Хмельниччини протягом минулої доби. У різних куточках області горіли житлові будинки, господарча споруда, автомобіль і сміття на відкритій території. Нещасних випадків на пожежах не було.

За інформацією ГУ ДСНС Хмельниччини, напереддні, 19 червня, на території Хмельницької області зареєстровано шість пожеж.

Тричі горіли житлові будинки. Зокрема, двічі на Проспекті миру в Хмельницькому та на вулиці Зарічанська, яка також в обласному центрі.

У селі Мислова старокостянтинівські вогнеборці ліквідували пожежу в господарчій споруді. Вогнем пошкоджено стіни будівлі, речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі — коротке замкнення електромережі.

О 15:09 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля “Subaru Forester” в селі Любомирка Шепетівського району.

“До місця події відправились надзвичайники 17 Державної пожежно-рятувальної частини міста Полонне. Пожежу вдалося ліквідувати о 15:29. Вогнем знищено кузов, двигун, салон автомобіля. Причина займання встановлюється”, – інформують вогнеборці.

А в селі Полянь нетішинські надзвичайники гасили пожежу на відкритій території. Вогнем знищено сміття на площі 70 “квадратів”.



Джерело: xm-inside.com