У Хмельницькій обласній військовій адміністрації відбулась зустріч із представниками Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Обговорили перспективи навчання дітей захисників.

Поспілкувався із гостями заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, як інформують у пресслужбі адміністрації.

Представники навчального закладу розповіли про відкриття Вінницького ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання (ЛДУБЖД).

Навчатися у ньому зможуть діти учасників бойових дій, загиблих, а також поранених або зниклих безвісти працівників та військовослужбовців органів системи МВС й Сил безпеки та оборони України”, – йдеться в інформації.

Загалом, як зауважили в ОВА, із нового навчального року в нашій державі розпочнуть свою роботу перші 4 ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС. Ці навчальні заклади дозволять дітям захисників отримати якісну освіту, психологічну та емоційну підтримку, а також розкрити свій потенціал, зростаючи сильними та відповідальними громадянами.

Ліцеї МВС – це унікальні для нашої держави навчальні заклади, аналогів яким в історії незалежної України ще не було. МВС робить усе можливе для того, щоб допомогти родинам захисників України і створення ліцеїв – це лише один із кроків в цьому напрямку. Держава піклується про дітей наших захисників та готова забезпечити їх усім необхідним”, – наголосили в ОВА.

Кого зацікавив вступ у такі заклади, може заповнити анкету за посиланням.

(Фото: Хмельницька ОВА)



Джерело: xm-inside.com