Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участі вантажівки і легковика, яка сталась на автодорозі неподалік села Григорівка Старокостянтинівської тергромади, загинув чоловік.

За інформацією Головного управління ДСНС у Хмельницькій області, 25 червня близько 13 години зіштовхнулись легковий автомобіль Ford та вантажівка. Внаслідок ДТП 30-річний водій Ford від отриманих травм загинув на місці події.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували загиблого чоловіка з понівеченої машини та відімкнули акумуляторну батарею, щоби не допустити займання.

Наразі усі обставини аварії встановлюють правоохоронці.

(ДОПОВНЕНО)

У поліції Хмельницької області повідомили, що відбулося зіткнення між вантажівкою «DAF» під керуванням 45-річного хмельничанина та легковим автомобілем «FORD», за кермом якого перебував 29-річний житель міста Старокостянтинів, він внаслідок від отриманих травм загинув на місці події.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Нагадаємо, днем раніше смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі між селами Старий Остропіль та Вишнопіль Староостропільської тергромади. Внаслідок зіткнення із відбійником загинула водійка легковика.



Джерело: xm-inside.com