Учора, 25 червня, відбувся черговий обмін військовополоненими — ще 90 українців вдалося повернути додому з російського полону. Серед звільнених є й захисники із Хмельниччини.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Серед звільнених 6 захисників з Хмельниччини! Радіємо поверненню разом з родинами наших воїнів. Дякуємо усій команді, яка займається обмінами!”, – написав Тюрін.

За інформацією Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, на рідну землю повернулися 32 нацгвардійця, 18 прикордонників, 17 представників Військово-морських Сил, 15 бійців ЗСУ та 8 тероборонівців. З-поміж них 52 бійця, що вийшли з “Азовсталі”, та 5 нацгвардійців, які охороняли ЧАЕС. Загалом визволені оборонці, захоплені в полон на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках.

Згідно з даними Уповноваженого ВРУ з прав людини, загалом звільнено з ворожого полону та повернуто додому 3300 українців.

Нагадаємо, наприкінці травня в результаті попереднього обміну додому повернувся військовослужбовець із Кам`янець-Подільського району.

(Фото: Фейсбук Дмитра Лубінця, Володимира Зеленського)



Джерело: xm-inside.com