Мобільну станцію технічного обслуговування (СТО) для ремонту автомобілів передали волонтери із Хмельниччини підрозділам, які несуть службу на передній лінії фронту.

Ця мобільна СТО, як інформує начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, високопрохідна та обладнана на базі автомобіля ГАЗ-66. Її передали завдяки співпраці обласної військової адміністрації з благодійним фондом “Авангард” та громадською організацією “Валіза Добра”.

Машина має потужний компресор та генератор, які дозволяють виконувати будь-які ремонтні роботи, незалежно від розташування. А також широкий спектр обладнання: токарний станок, зварювальні апарати, плазморіз, кутові шліфувальні машини, набір інструментів, шуруповерти, точило, відрізний верстат.

Все це, як наголошує посадовець, дає можливість не лише ремонтувати автомобілі, а й проводити інші необхідні роботи. Завдяки своїй прохідності, мобільна СТО може дістатися до будь-якого, навіть найвіддаленішого місця, надаючи якісну допомогу на місці.

Передача такої станції – це не просто чергова допомога нашим захисникам, це конкретний крок до покращення їхнього побуту та боєздатності. Адже мобільність та можливість швидко ремонтувати техніку – це запорука успішних операцій та збереження життів”, – йдеться в інформації.

Додамо, волонтери названих організацій уже раніше неодноразов передавали військовим переобладнану спецтехніку. Зокрема, універсальний мобільний банно-пральний комплекс. Також на Хмельниччині створили мобільну стоматологію для захисників. Відправили на фронт і мобільний холодильник для бійців 86-ого окремого батальйону тероборони Хмельницького, а згодом – банно-пральний комплекс із умовною назвою “Капітошка”. Пізніше обладнали та відправили війську на фронт мобільну автомайстерню.

(Фото з Фейсбуку Сергія Тюріна)



Джерело: xm-inside.com