Із нагоди відзначення 9-ї річниці Дня Національної поліції України в поліції Хмельницької області відбулись урочистості. Участь у них взяв і начальник ОВА Сергій Тюрін.

Як повідомляє пресслужба обласної військадміністрації, Тюрін у промові підкреслив важливу роль Нацполу у забезпеченні безпеки та правопорядку в країні, особливо в умовах жорстокої російсько-української війни.

Українська поліція – це один із найпотужніших інститутів безпеки українського народу та держави. Війна загострила різні аспекти життя кожної людини, але поліція у час війни має високий ступінь довіри українців, що є показником професійності, мужності, відданості справі і людської гідності наших поліцейських,”- зазначив посадовець.

Він також висловив щиру вдячність правоохоронцям за їхню самовіддану працю, героїзм та стійкість, продемонстровані у боротьбі з ворогом.

Поліція стереже порядок, спокій і безпеку на вулицях Хмельниччини. Першою прибуває на місця варварських російських ракетних обстрілів, допомагає, документує злочини російських терористів. Щиро дякую вам за віддану службу, за принциповість, за допомогу жителям області. Бажаю вам сил, наснаги, злагоди в родинах. Нехай мужність, сміливість і рішучість будуть завжди з вами в усіх ситуаціях,” – наголосив очільник ОВА.

Тюрін також вручив відзнаки ОВА кращим поліцейським Хмельниччини.

(Фото: Хмельницька ОВА)



Джерело: xm-inside.com