Кабінет міністрів України на засіданні сьогодні, 9 липня, погодив призначення двох заступників керівника Хмельницької обласної військової адміністрації (ОДА): Оксану Вжешневську — першим заступником та Віталія Власюка — заступником із питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабміну у ВРУ Тарас Мельничук.

«Погоджено призначення: Вжешневської Оксани Миколаївни першим заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації; Власюка Віталія Вікторовича заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації», – написав він.

Зауважимо, що за штатом у Хмельницькій ОВА (ОДА) передбачено посади першого заступника начальника та чотирьох заступників начальника адміністрації. Лише дві з них наразі заповнені.

Що відомо про нових заступників

Оксані Вжешневській 34 роки, вона із грудня 2018-го працює у Хмельницькій ОВА керівником апарату. Має дві вищі освіти: у 2012 році закінчила факультет міжнародної економіки Тернопільського національного економічного університету, та в 2018 — факультет правознавства Хмельницького університету управління та права.

З 2011 по 2013 роки працювала у департаменті економіки Хмельницької міської ради, у 2014-2015 роках – у департаменті економіки та розвитку інфраструктури та департаменті соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради. Згодом працювала менеджером та помічником юриста у ТОВ “НВФ Дніпропроект”, перебувала на обліку у Хмельницькому районному центрі зайнятості.

У 2018 році з посади юриста політичної партії “За конкретні справи” перейшла працювати до Хмельницької ОДА – спочатку радником патронатної служби при голові Хмельницької ОДА, а потім керівником апарату.

Про 35-річного Віталія Власюка відомо, що народився у Вінниці. Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університета імені Т. Г. Шевченка і є кандидатом юридичних наук. Обіймав посади радника в. о. міністра енергетики та довкілля Буславця О.А., радника міністра Кабміну Немчинова О.М. та радника міністра цифрової трансформації України Федорова М.А., обіймав посаду заступника очільника Київської ОВА.

Нагадаємо, Президент України звільнив голову Хмельницької РДА.

(Фото з відкритих джерел)



Джерело: xm-inside.com