17-річний юнак вчинив розбійний напад на тир. Побив працівника та викрав його телефон і дві страйкбольні гвинтівки. Нападника поліцейські затримали на залізничному вокзалі — він не встиг покинути межі міста.

За інформацією поліції Хмельниччини, подія сталася у парку ім. Івана Франка в Хмельницькому.

Пізно ввечері до охоронця ігрового тиру підійшов невідомий молодик і почав погрожувати металевою викруткою, а потім декілька разів вдарив 73-річного чоловіка в обличчя. Коли потерпілий дістав мобільний телефон, аби викликати допомогу, зловмисник його відібрав, та прихопивши з тиру дві страйкбольні гвинтівки, зник у невідомому напрямку.

Потерпілий звернувся по допомогу до випадкового перехожого, який і викликав поліцію.

“На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та кінологи. Обстеживши прилеглу територію, службові собаки знайшли викрадені гвинтівки неподалік місця події. Незабаром на залізничному вокзалі поліцейські виявили і нападника”, – повідомили правоохоронці.

Зловмисником виявився 17-річний житель Кам’янець-Подільського району. В нього вилучили викрадений в охоронця телефон.

Наразі слідчі вже оголосили молодику підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. На період розслідування суд помістив його під цілодобовий домашній арешт.



Джерело: xm-inside.com