Одна з дівчаток поїхала до подруги в сусіднє село. Уже разом вони вирішили продовжити “подорож” і, нікого не попередивши, поїхали до знайомих за 70 кілометрів. Знайти мандрівниць допомогли правоохоронці.

В ювенальній поліції Хмельницької області розповіли, що днями пізно увечері до Кам’янець-Подільського районного управління поліції надійшло звернення від батька. Він повідомив про зникнення його малолітньої доньки, яка з його дозволу поїхала у сусіднє село до своєї подруги, але у зазначений час додому не повернулась.

Отримавши повідомлення, ювенальні поліцейські спільно з працівниками карного розшуку та слідчо- оперативною групою одразу розпочали пошуки.

Малолітніх дівчат було знайдено майже за 70 км від місця проживання.

Дівчинка повідомила, що дійсно поїхала в гості до своєї подруги та в ході спільного відпочинку вирішили поїхати до хлопців, однак дівчина, в якої гостювала подруга, матері нічого не повідомила”, – пояснили правоохоронці.

Зараз підлітки вдома, будь-яких загроз їхньому життю та здоров’ю немає. Поліцейські провели з дівчатами та їх батьками профілактичні бесіди. Також вирішується питання про притягнення до відповідальності батьків за неналежне виконання своїх обов’язків.

Нагадаємо, нещодавно хмельницькі гвардійці розшукали зниклого підлітка



Джерело: xm-inside.com