Двох випускників старокостянтинівських шкіл відзначили за високі досягнення у навчанні та складання національного мультипредметного тесту. Антон Сторожишин отримав максимальну кількість балів з хімії, а Костянтин Козачук набрав 200 балів з математики. За це хлопці отримали грошові премії.

У Старокостянтинівській міськраді повідомили, що сьогодні, 18 липня, в приміщенні муніципалітету вручили сертифікати випускникам закладів громади, які отримали максимальну кількість балів з окремих предметів на мультипредметному тесті.

Антон Сторожишин отримав максимальну кількість балів з хімії, а Костянтин Козачук набрав “максимум” з математики.

Обидва випускники отримали грошову премію в розмірі 5 000 гривень кожному.

“Випускники громади пройшли через важкі умови навчання під час пандемії та війни, але їхня наполегливість і праця принесли найвищі результати. Орган місцевого самоврядування та освіта зробили свій вклад, забезпечивши можливість навчання”, – відзначив міський голова Микола Мельничук

Нагадаємо, цьогоріч 30 обдарованих випускників отримали грамоти виконавчого комітету Хмельницької міської ради та премії міського голови. Це переможці та призери ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, четвертого етапу ХXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, четвертого етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Премії у розмірі 100% посадового окладу отримали 25 педагогічних працівників закладів освіти міської територіальної громади за активну-підготовку учнів-переможців конкурсів та олімпіад.



Джерело: xm-inside.com