У Хмельницькому поліцейські охорони оперативно розшукали двох зниклих дітей. А патрульні знайшли студента, який виїхав зі столиці на потязі і не виходив на зв’язок із близькими.

Вчора, 17 липня, на лінію “102” зателефонувала стривожена мати і повідомила, що під час прогулянки в Хмельницькому зникли двоє її дітей 4-х та 5-ти років.

На повідомлення виїхали поліцейські охорони Ростислав Ясніцький та Сергій Возний.

“Вони поспілкувались з матір’ю, обстежили прилеглу територію та за лічені хвилини знайшли діток”, – розповіли про історію порятунку із щасливим кінцем в Управлінні поліції охорони у Хмельницькій області.

Увечері того ж дня до хмельницьких патрульних надійшла інформація від одного зі столичних управлінь поліції про те, що у Києві розшукується 17-річний юнак.

У повідомленні зазначалось, що неповнолітній вийшов із навчального закладу Києва, сів у потяг, попрямував у західному напрямку та не виходить на звʼязок із матірʼю. Отримавши орієнтування, не гаючи часу, поліцейські прибули на залізничний вокзал Хмельницького”, – інформують правоохоронці.

Інспектори Юрій Чубенко, Артем Бондар та Юрій Срібняк встановили, у якому потязі подорожує юнак. Поліцейські дочекались часу прибуття потяга та відшукали неповнолітнього.

Після повідомлення ініціатора розшуку патрульні запросили хлопця до відділку поліції, де він очікував на свою матір.

Нагадаємо, днями на Кам’янеччині розшукали двох дівчат-підлітків, які “помандрували” за 70 кілометрів від дому.



Джерело: xm-inside.com