На зупинці громадського транспорту у Хмельницькому травмувалася пасажирка автобуса, з переломом ноги її доставили до лікарні. Зауважимо, що це вже щонайменше третій подібний випадок серйозного травмування пасажирів міського громадського транспорту із початку липня.  

За інформацією поліції, подія сталася вчора, 24 липня, вранці по вулиці Івана Мазепи в мікрорайоні Дубове. Під час здійснення посадки/висадки пасажирів автобусом, яким керував 30-річний водій, 81-річна пасажирка впала на зупинці та зламала ногу.

Травмовану пенсіонерку госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. А за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілій тілесні ушкодження, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому стались подібні ситуації: 72-річна пасажирка під час віновлення руху тролейбусу впала і зламала ногу, а 45-річний пасажир випав з автобуса і зламав ногу.



Джерело: xm-inside.com