Високу посмертну державну нагороду рідним колишнього керівника Хмельницького обласного ТЦК та СП, полковника Володимира Возного вручив начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Про це посадовець повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він був справжнім другом, патріотом, відданим своїй країні та справі. Кожен, хто мав нагоду познайомитися з ним, знає, що це тяжка втрата. Нехай пам’ять про Володимира Миколайовича буде світлою і благословенною. Дякую батькам за виховання гідного сина, а дружині та дітям — за їхню любов”, – написав Тюрін.

Він зазначив, що Володимир Возний, згідно з указом Президента України, нагороджений за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України та вірність військовій присязі орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

Нагадаємо, 45-річний полковник Володимир Возний, колишній керівник Хмельницького обласного ТЦК та СП,  загинув у листопаді 2023 року в бойовому зіткненні на Запорізькому напрямку у результаті бомбового удару. Поховали його на Алеї Слави у Кам’янці-Подільському.


(Фото: Хмельницька ОВА та з відкритих джерел)



Джерело: xm-inside.com