Днями наряди відділення інспекторів прикордонної служби Мукачівського загону затримали шість груп чоловіків, які мали намір гірськими вершинами дістатись до сусідньої Румунії. Є серед них і жителі Хмельниччини.

Про це повідомили у підрозділі Держприкордонслужби.

Зазначається, що всі “туристи” самостійно прокладали маршрути та спробували здолати їх, але так і не змогли — на заваді цим планам стали прикордонники.

Загалом було затримано 15 осіб – жителі Хмельницької, Івано-Франківської, Донецької, Одеської, Рівненської, Дніпропетровської, Львівської, Київської та Харківської областей”, – йдеться у повідомленні.

Стосовно усіх правопорушників склали протоколи за статтею 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Матеріали передали до суду. Порушникам загрожує чималий штраф або адмінарешт на п’ятнадцять діб.

Нагадаємо, на острівці посеред Тиси знайшли тіло чоловіка із Хмельниччини, також хмельничанин хотів перетнути кордон із “липовим паспортом”, а жителі Хмельниччини намагались незаконно перетнути кордон із Молдовою.

(Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби)



Джерело: xm-inside.com