Міністерство у справах ветеранів України запустило е-Карту вакансій для ветеранів та ветеранок війни. Її мета — полегшити процес пошуку роботи та сприяти їхньому працевлаштуванню на державну службу.

Новий сервіс доступний на веб-платформі е-Ветеран. Тут ветеранам та ветеранкам пропонують вакансії в державних органах, органах місцевого самоврядування та військових адміністраціях всієї України.

Користувачі також можуть отримати детальну інформацію про функціональні обов’язки, вимоги до кандидатів, рівень заробітної плати та контакти для зворотного зв’язку.

Зазначимо, що на момент запуску на е-Карті розміщено загалом 170 вакансії, у Хмельницькій області їх наразі 13. Втім, інформація постійно оновлюється.

Зокрема, у Дунаєвецькій міській раді є дві вакансії:

  • спеціаліста управління соціального захисту та праці з посадовим окладом 7194 гривень із надбавками за вислугу, премією за результатами роботи,
  • начальник управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту (посадовий оклад — 11 729 гривень, плюс надбавка за вислугу років, премія).

Управління соціального захисту населення Хмельницької РДА (РВА) пропонує вакансію головного спеціаліста фінансово-господарського відділу – з окладом 9880 гривень й усіма передбаченими надбавками.

У Крупецькій сільраді потребують головного спеціаліста відділу архітектури, у Меджибізькій громаді — головного спеціаліста із земельних відносин з окладом 7500 гривень та 50% надбавки, у Грицівській селищній раді — держреєстратора відділу організації надання адміністративних послуг з окладом 8289 гривень.

Найбільше наразі вакансій для ветеранів і ветеранок у Гвардійській громаді Хмельницького району — 6 (спеціалісти, реєстратори у ЦНАП з окладами від 7300 до 8289 гривень плюс надбавки, доплати, премії, компенсації).

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, у Хмельницькій обласній військовій адміністрації створили управління з питань ветеранської політики.



Джерело: xm-inside.com