З нагоди Дня будівельника України начальник ОВА Сергій Тюрін відзначив кращих фахівців галузі. Зокрема тих, хто працював над будівництвом військових та інженерно-технічних споруд.

11 серпня держава відзначала професійне свято людей, завдяки яким у нас є комфортні будинки, важливі та критичні установи. Сьогодні начальник ОВА Cергій Тюрін поспілкувався із представниками будівельної галузі області та привітав їх.

Посадовець зауважив, що під час війни наші будівельники відбудовують знищені ворогом міста, повертають до життя відвойовані села, споруджують фортифікації, щоб захистити українську землю від нахабного загарбника.

“Дякую вам за насправді невтомну працю, за те, що гуртуєте свої колективи в такий надзвичайно складний час великої війни і робите свою справу якісно. Ви виконуєте важливі завдання для регіону та України загалом, для нашої економіки та, в першу чергу, для людей. Тому хочу кожному з вас подякувати за роботу і побажати невпинно рухатись вперед, щоб були завжди сили на втілення усіх задумів, а з свого боку, ми будемо надавати надійну підтримку,” – сказав начальник ОВА.

Принагідно, очільник області нагородив кращих фахівців будівельної справи відзнаками обласної військової адміністрації за значний внесок у зміцнення обороноздатності держави, будівництво військових та інженерно-технічних споруд, високий професіоналізм та з нагоди Дня будівельника України.

Нагадаємо, нещодавно представники будівельних компаній отримали відзнаки та подарунки від Слов’янської міської військової адміністрації – знак пошани «Разом до перемоги», та подяки від Хмельницької обласної військової адміністрації за значний внесок у зміцнення обороноздатності держави, будівництво військових та інженерно-технічних споруд, сприяння захисту від російської агресії території та населення Краматорського району.

Також Тюрін привітав працівників єдиного в Україні Першого військового шпиталю ветеринарної медицини з професійним святом.



Джерело: xm-inside.com