Ветеринари відіграють ключову роль у збереженні здоров’я тварин та забезпеченні безпеки харчових продуктів. А в умовах війни рятують чотирилапих друзів, які виконують поряд із нашими захисниками важливі завдання у розмінуванні та виявленні незаконного переміщення і зберігання вибухових речовин, зброї, а також боєприпасів.

Начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін привітав працівників ветмедицини з професійним святом. Для цього завітав до єдиного в Україні Першого військового шпиталю ветеринарної медицини.

“По всій території України шпиталь обслуговує 210 000 тварин, більше 17 000 службових штатних тварин врятовано за період роботи закладу,” – зазначив керівник шпиталю Кирил Чумаков.

“Хочу привітати вас та усіх працівників ветеринарної медицини нашої області, подякувати вам за роботу, за милосердя, яке ви проявляєте до наших чотирилапих братів менших. Лікуєте наших бойових собачок, які, на жаль, теж побачили жахіття війни й повертаєте їх до життя, до строю. Хочу побажати вам невпинного руху вперед, нехай все вдається, вашим родинам міцного здоров’я, затишку, скорішої нам усім перемоги,” – побажав Сергій Тюрін та вручив відзнаки ОВА працівникам галузі.

Окрім цього, очільник області подарував всьому колективу Першого військового шпиталю ветеринарної медицини брендовані “бойові” футболки.



Джерело: xm-inside.com