16 травмованих дітей та 2 загиблих, серед яких дитина, внаслідок ДТП на Хмельниччині. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 13 серпня, о 07.45 на автодорозі Н-03 поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади.

Водій автобуса перевозив групу дітей у з Житомирщини на відпочинок до Карпат. Він не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Загалом в автобусі знаходилася 21 особа, з яких 17 дітей.

Внаслідок ДТП загинула 12-річна дівчинка та вчителька, яка супроводжувала групу. 16 дітей доставлено медичних закладів. Одна дитина та водій автобуса у важкому стані в реанімації. Наразі проводиться комплекс слідчих дій для встановлення усіх обставин події”, – повідомляють в Офісі Генпрокурора.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).



Джерело: xm-inside.com