Представники Міжнародної поліцейської асоціації (IPA) з Німеччини передали колегам з Хмельницького медичний автомобіль для потреб стрілецького батальйону поліції.

За інформацією правоохоронців, німецькі благодійники привезли до України та передали колегам-поліцейським з Хмельницького мультифункціональний медичний автомобіль.

Спеціалізований транспортний засіб слугуватиме для потреб стрілецького батальйону ГУНП в Хмельницькій області, сформованого з поліцейських-добровольців для безпосередньої участі в бойових діях у складі Сил безпеки та оборони.

“Автомобіль планують укомплектувати додатковим обладнанням, щоб при потребі його можна було використовувати для швидкого транспортування поранених”, – кажуть у поліції Хмельниччини.

Доставка спеціалізованого транспортного засобу в Україну стала можливою завдяки спільним зусиллям Міжнародної поліцейської асоціації, поліції Хмельниччини та обласної організації ФСТ «Динамо».

Нагадаємо, нещодавно зенітно-кулеметному батальйону Хмельниччини передали переобладнану мобільну СТО. Також евакуаційний автомобіль передали військовим на фронт. І чотири автомобілі для потреб стрілецького батальйону поліції Хмельниччини, який нестиме службу на лінії фронту, передали місцеві волонтери.



Джерело: xm-inside.com