20-річний зловмисник “на справу” пішов у сусіднє селище. За кілька годин обікрав храм і кав’ярню. Його здобиччю стало близько 17 000 гривень. Утім, витратити їх крадій не встиг. Його оперативно затримали правоохоронці.

Деталі злочинів розповіли у поліції Хмельниччини.

13 серпня до Шепетівського райуправління надійшло одразу два повідомлення про крадіжки в селищі Гриців: одне — із місцевого храму, інше — з кав’ярні.

“За декілька годин поліцейські розшукали і затримали зловмисника. Крадієм виявився 20-річний житель сусіднього села Коськів. Не зважаючи на молодий вік, він вже притягувався до кримінальної відповідальності. Поліцейські провели в нього невідкладний обшук, під час якого вилучили викрадені кошти та цінні речі”, – повідомляють правоохоронці.

Вони встановили, що в приміщення церкви зловмисник проник, відтиснувши пластикові двері. Там зі скриньок для пожертв він викрав близько 7 000 гривень.

Так само, відтиснувши пластикове вікно, він проник до місцевої кав’ярні, звідки викрав гроші, цінні речі та солодощі на загальну суму близько 10 000 гривень.

Молодика затримали і тепер йому доведеться відповідати за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) ККУ.



Джерело: xm-inside.com