У суботу, 17 серпня, водіїв закликають бути уважними на близько 100 кілометрів шляху, який розпочинатиметься у Хмельницькому й пролягатиме дорогами регіонального та міжнародного значення в області. Тут відбуватиметься благодійний веломарафон.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

Зазначається, що 17 серпня із 09:30 по 17:00 відбуватиметься благодійний веломарафон “Подільська сотка” – 2024. Все для перемоги”, організований ГО “Критична Маса. Хмельницький”. Маршрут пролягатиме від майданчику біля кінотеатру ім. Т.Шевченка у Хмельницькому і далі Грузевиця – Чорний Острів – Наркевичі – Бубнівка – Писарівка – Війтівці – Бокиївка – Мацьківці – Хмельницький аеропорт. Тобто, на ділянках автошляхів Т-23-11, Т-23-02, Р-48, М-30, М-30.

Велопробіг проводитиметься без зупинки та без будь-яких обмежень для автомобільного транспорту та за участі машин супроводу спецслужбами”, – йдеться в інформації. 

Маршрут “Подільська сотка” — 2024

В установі звертають увагу учасників дорожнього руху на необхідності бути максимально уважними та обережними під час проїзду поблизу колони велосипедистів.

Додамо, що “Подільська сотка 2024” – це 8-ий, з моменту заснування 100-кілометровий веломарафон для всіх любителів активного способу життя, що традиційно проводиться наприкінці велосипедного сезону. Учасники акції донатять на підтримку захисників, переможці отримують символічні нагороди.

Нагадаю, на Хмельниччині відбудеться патріотичний забіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України!”



Джерело: xm-inside.com