Із моменту запуску сервісу електронного бронювання у додатку “Дія” на Хмельниччині цією послугою скористалось майже чотири тисячі осіб. Це забезпечило регіону сьоме місце в рейтингу за кількістю заброньованих працівників.

Такі дані оприлюднили 14 серпня в Міністерстві економіки України.

Зазначається, що від початку офіційного запуску сервісу електронного бронювання через портал “Дія” критично важливі підприємства та ті, які працюють на потреби Сил безпеки й оборони, вже забронювали близько 160 000 працівників. Загальна ж кількість заброньованих становить 770 000 осіб.

Хмельницька область посідає сьоме місце у рейтингу, маючи заброньованими 3954 працюючі особи. А найбільше працівників наразі заброньовано у Київській області – 55 118.

Втім, ці дані постійно оновлюються.

Бізнес продовжує активно бронювати своїх працівників завдяки порталу “Дія”. Цей процес відбувається автоматично, що дозволяє скоротити як час подачі документів бізнесом, так і час очікування отримання результатів. Найбільш активно бронюють працівників підприємства із Київської, Дніпропетровської та Львівської областей” — наголосила міністерка Юлія Свириденко.

Водночас, станом на 19 серпня, як  повідомляє Forbes Ukraine із посиланням на заступника міністра оборони Івана Гаврилюка, вже близько 930 000 військовозобов’язаних українців заброньовані від мобілізації, і за тиждень ця кількість перетне межу в мільйон.



Джерело: xm-inside.com