Вогнеборці Хмельниччини за минулу добу ліквідували шість пожеж, на одній із них травмувався чоловік — попередньо, через порушення правил безпеки під час електрозварювальних робіт.

За інформацією Головного управління ДСНС у Хмельницькій області, вчора в селі Ружичанка Хмельницького району виникла пожежа в підсобному приміщенні новобудови. Вогонь поширився площею 30 квадратних метрів, пошкодивши облицювання стін та електроінструменти, зварювальний пристрій.

Ймовірна причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки під час проведення електрозварювальних робіт. На місці пожежі травмувався 37-річний чоловік”, – йдеться в інформації.

Також із різних причин палали господарчі споруди в селищі Віньківці (Хмельницький район) та селі Пильки (Шепетівський район). А в селі Великий Скнит на Шепетівщині горіло 25 “квадратів” літньої кухні. Там причиною займання стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електроустановок.

У Кам’янці-Подільському виникла пожежа електрощитової в житловому будинку. Цю пожежу вогнеборці ліквідували за допомогою вогнегасника.



Джерело: xm-inside.com