На Хмельниччині напередодні 33 річниці Дня незалежності України відбулась презентація видання «Україна – це ми!» із колекції документів дитячого волонтерського руху Державного архіву Хмельницької області.

Це уже другий том інформаційно-довідкового видання «Україна – це ми!», в рамках проекту обласної військової адміністрації, повідомляють у пресслужбі ОВА. Перша частина видання “Україна – це ми!” побачила світ у серпні минулого року. 

У книзі кожна історія унікальна: чиїсь маленькі ручки плетуть маскувальні сітки, хтось своєю творчістю збирає донати для ЗСУ, хтось добрими словом і справами підтримує поранених військових”, – йдеться у повідомленні.

На захід у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок зібралися діти-волонтери із різних куточків області. Привітав їх начальник ОВА Сергій Тюрін.

Я щиро вдячний усім юним українцям, що долучились до волонтерського руху. Кожен з вас, своїми вміннями, допомагає нашим Збройним Силам України здобути перемогу, утвердити незалежність нашої держави. Часточка ваших зусиль уже є в нашій спільній роботі. Підтримую вас у цій шляхетній справі, адже допомагаючи іншим, ви стаєте кращими,” – звернувся до юних волонтерів посадовець.

Очільник ОВА відзначив дітей за їхню активну підтримку наших захисників.

(Фото: Хмельницька ОВА)



Джерело: xm-inside.com