Дівчинка пішла до туалету і не змогла відчинити двері. А матір була “зайнята” власним дозвіллям, тож відсутність доньки помітила лише вранці наступного дня. На щастя, з дитиною все добре, а от матір притягнуть до адмінвідповідальності.

У ювенальній поліції Хмельницької області розповіли, що 25 серпня близько 05:00 на лінію “102” звернулася мешканка одного із сіл Шепетівського району. Жінка повідомила, що зникла безвісти її малолітня донька.

Виїздом на місце події було встановлено, що дівчинку мама не бачила ще з 21:00 днем раніше, проте відразу уваги цьому не надала, оскільки проводила дозвілля у місцевому магазині.

“Після того як жінка забила на сполох, на пошуки дівчинки відразу підняли усіх небайдужих, проте до поліції зателефонували зранку, коли пошуки не дали результатів. Керівництвом славутського відділення поліції негайно було оголошено збір по тривозі усього особового складу на пошуки дівчинки”, – інформують правоохоронці.

Впродовж двох годин малечу відшукали.

Виявилось, вона з вечора пішла до вбиральні підприємства, на території якого до Дня Незалежності України відбувалися заходи для дітей, і просто не могла відчинити двері. Там дівчинка провела всю ніч.

Наразі з дівчинкою все добре – її життю нічого не загрожує, а горе-матір, за словами поліцейських, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Нагадаємо, нещодавно зниклу на Віньковеччині школярку розшукали в Хмельницькому.



Джерело: xm-inside.com