Представники громадської організації «Українсько-Арабська Ділова Рада» на чолі з її президентом Емад Абу Алруб відвідали сьогодні Хмельниччину. З ними зустрівся начальник обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Візит, як інформують в ОВА, мав ознайомчий характер.

Президент ГО «Українсько-Арабська Ділова Рада» Емад Абу Алруб презентував учасникам зустрічі програми та досягнення громадської організації. Також він озвучив подальші плани щодо двосторонньої співпраці та реалізації інвестиційних проектів у Хмельницькій області, зокрема у галузях сільського господарства, нерухомості та харчової промисловості.

В свою чергу, Сергій Тюрін відмітив, що попри війну, місцевих бізнес фактично не припиняв зовнішньоекономічної діяльності. За його словами, торговельні відносини здійснюються з партнерами із 115 країн світу. Загальний обсяг експорту товарів Хмельниччини торік склав 778 мільйонів доларів США.

Тому, як наголосив очільник ОВА, для області є вкрай важливим розширення міжнародного партнерства, зокрема і з арабськими країнами. За його словами, це дасть можливість підтримати нашу економіку та населення в надзвичайно складних для країни умовах.

“Щодня Україна та Хмельниччина, зокрема, потерпають від жорстоких російських обстрілів. Наслідком цього є значні руйнування житлових будинків, соціальних закладів, об’єктів інфраструктури. Війна щодня ставить країну перед новими викликами і саме за підтримки міжнародних партнерів нам вдається їх долати. Проте, незважаючи на складну ситуацію, ми продовжуємо активно працювати та тримати економічний тил”, – підкреслив Сергій Тюрін.

Посадовець висловив подяку поважним гостям за приємну і плідну зустріч та сподівання на активну співпрацю в подальшому.

(Фото: Хмельницька ОВА)



Джерело: xm-inside.com