У День міста Хмельницького сьогодні, 28 вересня, відбулися різні благодійні, мистецькі заходи, ярмарки та виставки. Вперше у центрі міста розгорнули виставку зі стягів військових формувань із передової. 

Біля кінотеатру імені Т. Шевченка виставили 44 прапори військових частин з усієї України, які боронять нашу землю від рашистів на фронті.

«Ці прапори передано бійцями міському голові Олександрові Симчишину на знак співпраці і вдячності за постійну допомогу, яку Хмельницька громада надає захисникам від початку війни з 2014 року: дрони, засоби радіоелектронної боротьби, генератори, техніка та все необхідне для наближення нашої перемоги над ворогом», – повідомили в міськраді.

На знаменах можна будо побачити підписи наших воїнів, їхні позивні, слова вдячності, побажання, мотивуючі заклики та навіть малюнки.

Деякі загартовані в боях прапори, як зазначають у міськраді, стали знаковими символами нашої боротьби за волю і соборність України.

«Стяги є не просто експонатами для огляду, вони нагадують усім нам про важливість продовження підтримки наших захисників до остаточної перемоги над загарбником», – зауважили в муніципалітеті.

 

Фото: Хмельницька міська рада



Джерело: xm-inside.com