Нещодавно Хмельницький відзначав День міста. Традиційно міська влада вітає породіль, малюки яких з’явились у день народження Хмельницького. Цьогоріч поповнення у чотирьох родинах.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчинин розповів, що цьогоріч у День міста в перинатальному центрі народились 2 дівчинки і 2 хлопчики. До них завітав із подарунками.

“Чотири родини хмельничан стали щасливішими у День міста, бо у них з’явилося поповнення. А у нас всіх – надія на майбутнє, стимул для боротьби заради цих дітей. До слова, одна дівчинка народилась у сімʼї військовослужбовців”, – прокоментував мер.

Зазначив, що все менше українців наважуються народжувати у час війни. Кожен хоче, щоби його дитина росла в мирній країні, щоби був поруч батько, щоби можна було спокійно спати вночі без тривог і обстрілів.

“Ті, хто народжує зараз – заслуговують поваги! Дякую, що берете на себе відповідальність за майбутнє родини, міста, країни. Дякую, що не боїтеся труднощів. Українців має бути багато! Дякуємо захисникам за ці маленькі життя”, – наголосив Симчишин.

Нагадаємо, торік у День міста народилось восьмеро хмельничан.



Джерело: xm-inside.com