Ринок житлової нерухомості Києва дозволяє купити чи орендувати будь-який вид житла – від однокімнатної квартири в будинках хрущовської забудови до сучасних апартаментів бізнес- чи еліт-класу в новозбудованих багатоквартирних будинках чисельних житлових комплексів столиці. В пошуках житла для оренди можна скористатися оголошеннями на сайтах спеціалізованих інформаційних порталів, де інформація не завжди відповідає дійсності, а для її перевірки знадобиться самостійне відвідування кожного з найбільш вірогідних варіантів. Значно полегшити та скоротити час на пошук житла для оренди в Києві можна, скориставшись послугами агентства нерухомості «Благовіст», на сайті якого https://blagovist.ua/uk/search/house/rent опублікована найбільш повна та актуальна база даних щодо пропозицій на ринку оренди житла в кожному з районів Києва, в тому числі на Нивках.

Чому варто орендувати квартиру на Нивках

Київський район Нивки відомий серед киян та гостей столиці завдяки великій кількості парків та скверів. Частину цього затишного району займають будинку приватної забудови, в той час, як сучасні новобудови представлені будинками комфорт-класу, для яких характерними є просторі та належним чином облаштовані дворові зони. За бажанням в інформаційній базі агентства нерухомості можна віднайти варіанти щодо квартир в бізнес- чи еліт-комплексах.

Мікрорайон Нивки є достатньо віддаленим від центру столиці, саме тому цей район є спокійним та комфортним для проживання, в тому числі завдяки багаточисельним місцям для спортивних занять чи прогулянок пішки. Жителі мікрорайону чи орендарі житла, що не мають власного автомобільного транспорту, для щоденного добирання можуть скористатися послугами метрополітену чи міським транспортом.

Вартість оренди житла на Нивках за інформацією сайту агентства нерухомості https://blagovist.ua/uk/search/apartment/rent/r_1003326/cur_3/kch_2 є достатньо демократичною, тому тут орендують житло молоді сім’ї з дітьми та люди старшого віку, які віддають перевагу тиші та спокою навіть в умовах великого мегаполісу. 

Чому пошук житла для оренди краще вести з АН «Благовіст»

Використання послуг агентства нерухомості для пошуку квартири, що здається в оренду, дозволяє потенційним квартиронаймачам:

  • обрати надійний варіант для довготривалої оренди квартири, яка пройшла попередню перевірку щодо власників та відсутності юридичних обмежень;
  • обрати зручний для них час для огляду квартири та за потреби скористатися посередництвом у переговорах з власниками чи співвласниками житла;
  • отримати безкоштовну юридичну консультацію з усіх аспектів складання та підписання договору оренди житла та за потреби скористатися повним юридичним супроводом угоди про довготривалу оренду квартири.

Використання послуг досвідченого ріелтора є гарантією цілковитої безпеки угоди про оренду квартири та дозволить уникнути будь-яких неприємних ситуацій з співвласниками чи з органами опіки, у випадку якщо в орендованій квартирі, проживали чи були прописані неповнолітні діти.