• Сертифікати на отримання гранту вручили 21 підприємцю.
  • Вони планують створити чи розширити бізнес у сфері переробної промисловості, торгівлі, медпослуг, індустрії краси тощо.

21 підприємцю у Хмельницькому вручили сертифікати на отримання мікрогранту. А саме – 250 тисяч гривень кожному. Про це повідомляють у Хмельницькій ОВА.

Підприємці планують використовувати кошти на створення або розширення бізнесу за різними напрямами економічної діяльності. Зокрема – це переробна промисловість, торгівля, медичні послуги, ветеринарна практика, індустрія краси тощо.

– Ми живемо і працюємо в складних умовах війни. В нашій країні склалась непроста економічна ситуація, і тому серед пріоритетів Уряду можна виділити допомогу бізнесу для його сталого функціонування та розвитку попри обмеження воєнного стану. Надзвичайно приємно бачити вас в числі тих, хто отримав грант. Вдячний вам всім за активну життєву і громадянську позицію, а також за те, що ви залишаєтесь в Україні, працюєте і розвиваєтесь, формуєте економічний тил, – сказав начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів, написанні бізнес-планів, подачі документів на гранти та інші програми підтримки малого і мікробізнесу, можна у відкритому офісі «Зроблено в Україні». 

Програма мікрогрантів є частиною урядової програми «єРобота», яка покликана стимулювати розвиток малого та середнього бізнесу в Україні. Завдяки цій програмі вже тисячі українців отримали можливість розпочати власну справу або розширити свій існуючий бізнес.

Основною умовою отримання мікрогранту є дієвий бізнес-план. Він передбачає створення нових робочих місць. Тож діючі та майбутні підприємці мають створити від одного до двох робочих місць на 24 місяці в залежності від суми гранту. Більше про це ми розповідали раніше в окремому матеріалі.