На Кам’янеччині правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод, які стались минулої доби, із травмованими.

Перша аварія сталась близько 14:30 на автодорозі неподалік села Ленівка Китайгородської тергромади. За інформацією поліції Хмельницької області, 75-річний водій автомобіля Opel Combo не впорався із керуванням та допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням.

Внаслідок ДТП його 52-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Кам’янець-Подільської районної лікарні. Водій отримав незначні травми, медики надали йому допомогу без госпіталізації”, – йдеться в інформації.

Увечері того ж дня, близько 21:00 по вулиці Героїв Майдану в місті Дунаївці в автопригоду потрапив юнак.

17-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Honda, не впорався із керуванням та допустив зіткнення з деревом. Мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні”, – зазначили в поліції.

За обома фактами порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження, слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.



Джерело: xm-inside.com