Автомобіль зайнявся просто під час руху. За кермом перебував водій з інвалідністю. На допомогу йому кинулись правоохоронці. Завдяки такій оперативності ніхто не постраждав.

За інформацією поліції Хмельниччини, подія сталася напередолні, 23 червня, близько 21-ї години, неподалік села Бохни Летичівської тергромади.

Патрульні Максим Мул та Віктор Грондецький помітили на узбіччі палаючий автомобіль.

Як з’ясувалося, за кермом транспортного засобу перебував водій з інвалідністю. Автомобіль 45-річного жителя Вінницької області зайнявся прямо під час руху неподалік поліцейського посту, на якому того вечора чергували працівники сектору реагування патрульної поліції.

“Правоохоронці, побачивши палаючу автівку, одразу побігли на допомогу. Водій був з інвалідністю і у стані стресу не міг самотужки вибратися з автомобіля. Поліцейські витягнули чоловіка та відвели у безпечне місце”, – інформують правоохоронці.

Вогонь розповсюджувався дуже швидко. Пожежу вдалося приборкати лише рятувальникам, які приїхали за викликом працівників поліції.

“Займання було оперативно ліквідовано, проте вогнем пошкоджено авто. Ймовірна причина пожежі — несправність гальмівної системи”, – повідомили в ГУ ДСНС Хмельниччини.

Завдяки такій оперативності ніхто не постраждав. Після надання необхідної допомоги водія відпустили додому.



Джерело: xm-inside.com