Цьогоріч Молодіжний ядерний форум, організований Українським Ядерним Товариством, відбувся на майданчику Рівненської АЕС. Захід зібрав понад 35 молодих фахівців, науковців та спеціалістів атомної галузі України, а також представників та студентів профільних вишів. Метою проведення форуму стало об’єднання молодих фахівців для спілкування, обміну актуальними ідеями щодо української атомної галузі, залучення молодих спеціалістів до обговорення важливих питань сьогодення.

Одним із головних та найцікавіших заходів форуму було проведення конкурсу кейсових проєктів, підготовлених за попередніми завданнями від організаторів. Зокрема, Хмельницька АЕС працювала над темою “Розрахунок оптимальної кількості та розташування модульних реакторів в Україні для інвесторів, які планують здійснити інвестиції в енергетичну систему України”.

ХАЕС представляла команда у складі Ігоря Ткача (ЦТАВ), Андрія Пасенюка (ТЦ), Ірини Гладенюк (КТВ),  Сергія Костючика (ЦГЗ) та Андрія Сережко (ВКМ).

Протягом двох тижнів учасники працювали над ідеями для презентації свого проєкту, а під час тренінгової сесії форуму доопрацювали кейс та представили його на розгляд журі.

Команда хмельницьких атомників достойно презентувала свій проєкт та за оцінками журі здобула 2 місце.

Джерело: ngp-ua.info