У Хмельницькому до 6 років ув’язнення засуджено “закладчицю” наркотиків. Вона розповсюджувала синтетичні наркотики PVP, правоохоронці спіймали її за цим заняттям у місцевому дендропарку.

За даними слідства, наприкінці березня у дендропарку в обласному центрі патрульні помітили підозрілу жінку. Її зупинили та провели поверхневий огляд. Вилучили пакет із типовими “закладками”, обмотаними ізоляційною стрічкою. Тоді на місце викликали слідчо-оперативну групу поліції. У зловмисниці вилучили більше 165 грамів наркотиків.

Експертиза показала, що це синтетичний наркотик PVP”, – зазначають у поліції.

Правоохоронці затримали 26-річну “закладчицю”. А нещодавно суд завершив розгляд кримінального провадження і визнав її винною за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) КК України. Молодиці призначили 6 років ув’язнення із конфіскацією всього належного їй майна, окрім житла.

Нагадаємо, крупну партію наркотиків, яка на “чорному ринку” коштує близько 1,4 мільйона гривень, вилучили днями у мешканця Хмельницького.



Джерело: xm-inside.com